Nový hollywoodsky párik

pridal WonderWoman 12.7.2017 o 5:41


Nina Dobrew a Glen Powell.

A sú veru krásny párik. Nina sa začiatkom minulého roka rozišla s Austinom Stowellom a teraz je konečne oficiálne zadaná – randí s hercom a producentom Glenom Powellom. Podobnosť týchto dvoch mien je (verím) čiste náhadná.

Keď sa v apríli špekulovalo o tom, že Nina a Orlando Bloom sú viac než len kamaráti, zrejme šlo naozaj len o špekuláciu. S Glenom už spolu sú totiž nejaký ten piatok. Nechýbal ani na jej narodeninovej párty v januári, ktorá bola v téme La La Land a kde spolu veselo tancovali ako Ema a Ryan. Na tejto oslave nechýbala ani Ninina dobrá priateľka Julianne Hough, ktorá sa cez víkend vydala a Nina ako družička prišla v doprovode svojho fešného frajera. Zvečnili sa aj vo fotobúdke a je na nich vidieť, akí sú spolu šťastní a zaľúbení. Podľa blízkeho zdroja sa od seba nevedia odtrhnúť a funguje medzi nimi silná chémia. Tak veľa šťastia, holúbkovia.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk