Princezná Meghan Markle

pridal kara 16.7.2017 o 20:55


Pardón, budúca princezná. Harry sa vraj chystá pokľaknúť.

Neubehol ešte ani rok, odkedy sme sa dozvedeli, že princ Harry má frajerku, a vyzerá to tak, že čoskoro už budeme písať aj o svadbe. Herečka Meghan Markle a Harry si údajne padli do oka niekedy počas minulého leta, no očividne je to medzi nimi celkom vážne. To tak asi býva, keď oficiálne randíte s členom kráľovskej rodiny. Ak by to nebolo vážne, zrejme by sme o Meghan ani nevedeli.

Blízke zdroje najnovšie tvrdia, že Harry je presvedčený o tom, že Meghan je tá pravá, že s ňou chce stráviť zvyšok svojho života a že sa chystá požiadať ju o ruku. A to dokonca veľmi skoro. Vraj to má v pláne spáchať do svojich 33. narodenín, ktoré by už rád oslávil zasnúbený muž. Narodeniny má v polke septembra, takže má približne dva mesiace na to, aby nabral odvahu a pred Meghan pokľakol. A ak ona povie áno (akože povie), tak nás čoskoro čaká ďalšia kráľovská svadba. A ja som už teraz zvedavá, aká nevesta z nej bude. Sestry Middletonky boli obe krásne a Meghan je nielen typovo podobná, ale má aj podobný vkus, takže bude určite krásna.

Z Meghan bude dobrá princezná, oblečenie už má zmáknuté. (Kate vs. Meghan)







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk