Dieťa číslo 4 na ceste

pridal kara 18.7.2017 o 19:30


A konečne nie zo skúmavky.

Aj keď to by znamenalo, že Cristiano Ronaldo mal sex so ženou, takže tú skúmavku by sme asi nemali úplne vylúčiť. Ale teda tvárme sa, že k pohlavnému styku naozaj došlo a dieťa splodil prirodzenou cestou. Už mesiac a pol sa špekulovalo o tom, že jeho frajerka Georgina je tehotná, no obaja mlčali. O tehotenstve pochybovali aj mnohí z vás, no my v redakcii sme boli po posledných fotkách viac menej presvedčení, že v jej bruchu je naozaj dieťa a nielen kebab. Medzičasom sa Ronaldovi za záhadných okolností narodili dvojičky, no dnes sa rozhodol konečne potvrdiť to, že na ceste je aj jeho štvrtý potomok.

Španielsky magazín El Mundo sa ho opýtal, či je šťastný, že má ďalšie dieťa na ceste, na čo odvetil, že áno a veľmi. Takže je to definitívne, jeho 22 ročná frajerka je naozaj v tom. A údajne už v piatom mesiaci tehotenstva. Títo dvaja spolu „randia“ iba od novembra, a aj vzhľadom na to, že Ronaldo očividne uprednostňuje plodenie detí cez skúmavky, tipujem, že toto tehotenstvo nebolo plánované. Už teraz som zvedavá, ako bude tým deťom vysvetľovať to, že majú narodeniny iba 4 mesiace od seba. Zlatko, ty a tvoj braček ste zo skúmavky a vynosila vás nahrádná matka. A ty, drobček, teba sme splodili, keď nám praskol kondóm. Krásne.

Ronaldove dvojičky

Ronaldo a jeho tehotná frajerka Georgina







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk