Kate Mara sa vydala

pridal WonderWoman 20.7.2017 o 21:10


V tichosti a tajne.

Nie všetky celebrity majú potrebu robiť zo svadby verejnú záležitosť. Nemusia zverejňovať dátum a miesto svadby, ani sa dohodnúť s bulvárom, aby tam poslali svojich najlepších fotografov. Niektoré celebrity sú skrátka úplne normálni ľudia, ktorí sa snažia úplne normálne žiť.

A medzi takýchto ľudí patrí aj Kate Mara so svojim (teraz už) manželom Jamie Bellom. Jamie už raz ženatý bol, s herečkou Evan Rachel Wood, ale rozviedli sa v roku 2014 a od roku 2015 tvorí pár s Kate. To, že vstúpili do zvätku manželského oznámili obaja rovnakou fotkou na svojich sociálnych sieťach, ktorá je typická nekvalitná mobilom odfotená momentka, no napriek tomu je krásna. Zachycuje totiž moment, kedy si dávajú novomanželský bozk, čo je chvíľa, ktorú si budú vždy pamätať. Prelustrovala som im obom ich instagramové účty a poviem vám, že títo dvaja sa naozaj ľúbia. Gratulujeme a želáme, aby im tá láska vydržala navždy.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk