Tara Reid zje viac ako vy

pridal kara 22.7.2017 o 17:50


A vedia to všetci! Iba jej žalúdok asi nie…

Áno, aj keď je ťažké tomu uveriť, osoba na titulnej fotke je naozaj Tara Reid. Tá má momentálne 41 rokov, no vyzerá ako 200 rokov stará vysušená múmia. Čím dlhšie sa na ňu pozerám, tým väčšie obavy o jej život mám. S Tarou skrátka niečo nie je v poriadku a vidí to aj slepý. Sú v tom drogy? Anorexia? Zdravotné problémy? Fakt netuším, ale nech je to čokoľvek, jej blízki by mali zasiahnuť a donútiť ju, nech so sebou niečo robí, lebo takto asi ďaleko nezájde.

Tara ale odmieta priznať akékoľvek problémy a pre E!News sa nedávno vyjadrila: „Celkom určite som sa už vo svojom živote cítila šikanovaná. S médiami, tlačou a inými vecami v mojom živote. Ľudia stále hovoria, že nejem. Ale ja jem stále. Hovoria mi, že som strašidelne chudá. Moji priatelia, všetci vedia že zjem viac než ktokoľvek iný. Som len skrátka štíhle dievča.“

Tak toto jej uverí len totálny idiot, ale teda za predpokladu, že naozaj toľko veľa zje, je v hre ešte aj bulímia. To by vysvetľovalo aj jej hrozné umelé zuby. Ách, Tara… a taká pekná žena si kedysi bola.

teraz vs. kedysi








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk