Stal sa zázrak!

pridal WonderWoman 26.7.2017 o 5:45


Kevin je späť.

Verili by ste, že ešte niekedy uvidíte Kevina z filmu Sám doma v normálnej podobe? Ja sa teda musím priznať, že by mi to ani nenapadlo. To zlaté chlapča bolo nenávratne preč a rokmi ho nahradil strhaný feťák, ktorý bol na najlepšej ceste predávkovať sa oxykodonom, ktorý do seba hádzal ako tic tac.

Momentálne je však Macaulay Culkin späť vo svojej normálne vyzerajúcej podobe. Dokonca by som povedala, že vyzerá skvelo. Stačilo sa ostrihať, oholiť, obliecť sa ako normálny človek a hneď je to lepšie. Najprv som si myslela, že za zmenou jeho imidžu stojí jeho frajerka Brenda Song, ktorú vzal v nedeľu na večeru do reštaurácie Craig’s v Los Angeles. Keďže však obaja momentálne natáčajú film s názvom Changeland, budeme sa musieť poďakovať tvorcom filmu, ktorý ho obsadili do role vyžadujúcej si normálny výzor. Macaulay má z návratu na filmový pľac tiež radosť a vyjadril sa, že je to pre neho ako splnený sen natáčať v Thajsku s úžasným štábom a niektorými jeho najbližšími priateľmi. Tešíme sa s ním a dúfame, že sa po poslednej klapke nevráti späť do starých koľají a neprestane chodiť k holičovi a holiť sa.

 

Vtedy, predtým a teraz







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk