Tretie dieťa na ceste

pridal Lilinka 26.7.2017 o 21:59


Rodina sa rozrastie.

V júni sme písali, že po tom, ako si krava Beyoncé dovolila pritiahnuť na seba všetku pozornosť tým, že porodila dvojičky, sa Kim s Karolom rozhodli, že aj oni chcú tie svoje. Vďaka tomu, že sú obaja psychopati prahnúci po pozornosti a chcú byť číslom jedna, keď idete googliť najotravnejšie celebrity, dovolili jednej mladej žene zo San Diega, ktorá bola ochotná prenajať svoju maternicu na 9 mesiacov, parádne si zarobiť. Keďže pre Kim by tretie tehotenstvo bolo veľmi nebezpečné, toto bola jediná možnosť ako sa rozmnožiť. Musia mať predsa veľkú rodinu. Reality show štvorčlennej rodiny by bola nuda. Veľmi veľmi nekardashianská nuda.

Tak nejak šípim, že do onej náhradnej matky nacápali dvakrát viac vajíčok, než sa bežne dáva, aby bola šanca na dvojičky väčšia. Dočkali sme sa a blízky zdroj rodiny tvrdí, že náhradná matka je už tri mesiace tehotná. Ďalšieho malého Karsahian-Westa by sa tak mali dočkať už v Januári budúceho roku. Už len čakám na to, kedy to oficiálne oznámia a kedy sa nabalia aj na správe, že sú to dvojičky. Už sa tešíme!

Taká menšia rodinka. Zatiaľ.

takto Kim už neuvidíme







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk