Konečne sa rozhodli

pridal kara 4.8.2017 o 18:39


A kúpili nový dom… Len za 120 miliónov.

Ako už viete, byť celebritou, ktorá má na účte stovky miliónov, je niekedy náročné. Donedávna sa trápili aj Beyoncé a Jay-Z, pretože keď zistili, že čakajú dvojičky, usúdili, že do ich skromného príbytku sa všetci nezmestia a musia hľadať nový dom. No čo čert nechcel, na ten mali vyhradených iba 80 miliónov dolárov, no im sa zapáčil práve taký, ktorý stál 135 miliónov dolárov.

A tak hľadali ďalej, no nič nebolo dostatočne pompézne, aby to naplnilo ich predstavy. Čas ale plynie veľmi rýchlo, dvojičky už uzreli svetlo sveta, a tak bolo treba veľmi rýchlo kúpiť niečo, kam sa ich päťčlenná rodina a osem pestúniek zmestia. Prehodnotili teda svoj finančný limit a rozhodli sa urobiť ponuku v hodnote 120 miliónov, ktorú aj pôvodne zvažovali. A vraj bola prijatá a Bey a Jay sa čoskoro budú môcť sťahovať. Dom sa nachádza v Bel Air v Los Angeles a má rozlohu 2800 metrov štvorcových. Nachádza sa tam aj vyhradená časť, kde býva služobníctvo, a to bola pre nich zrejme nevyhnutnosť. Osem spální a jedenásť kúpeľní nechýba tiež, a ani garáž pre 15 áut, okná s nepriestrelným sklom, sauna, obrovský pozemok a 4 bazény. E!News sa dostalo aj k fotkám z interiéru tohto šialeného baráku v čase, kedy v ňom končila 4 ročná rekonštrukcia, takže hotové dielo odfotené nemáme, ale aspoň niečo.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk