47 rokov a bikiny

pridal kara 5.8.2017 o 12:15


Pre niekoho to nie je žiaden problém.

A ja mám vo vás takú dôveru, milí pikoškári, že som viac než len presvedčená, že drvivá väčšina z vás uhádla, o koho ide. A ak ste náhodou neuhádli, nezúfajte, ja vám to prezradím. Táto pikoška je o Gwen Stefani, ktorá v októbri oslávi 48 rokov. Tepla má už zrejme dosť aj ona, a tak sa počas týždňa vyrazila ochladiť na pláž Newport Beach v Kalifornii. Za svoje telo sa nehanbí, a tak sa nahodila do bikín. A hanbiť by sa rozhodne nemala prečo ani keby mala o 20 rokov menej.

Kombinácia dobrých génov a driny robí divy, lebo Gwen má rovnakú postavu odkedy ju registrujem – a to je teda už pekne dlho. O čosi horšie je to s tou jej tvárou. Tam sa jej dôvera v dobré gény troška vytratila a posledných pár rokov sa na môj vkus príliš babre s niečím, čomu predtým vôbec nič nechýbalo. Toľko botoxu, že už skoro ani nevie pohnúť tvárou, a odkedy si zväčšila pery sa mi už vôbec nepáči. Ale keďže mala na týchto fotkách tvár zakrytú šiltovkou, sústreďme sa na to dobré – na jej postavu, ktorú jej môžu celkom pokojne závidieť aj niektoré dvadsaťročné baby.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk