Romantika na jachte

pridal kara 5.8.2017 o 21:58


V podaní Ronalda a jeho tehotnej frajerky.

Aj keď v tomto prípade by slovo frajerka zrejme malo byť v úvodzovkách. Keď sa Cristiano, ktorý je pravidelným čitateľom pikošiek, dozvedel, že mu ani po potvrdení tehotenstva jeho údajnej frajerky stále neveríme jeho heterosexuálnu orientáciu a že máme pochybnosti aj o spôsobe, akým bol splodený tento potomok, rozhodol sa, že nás musí nejako presvedčiť. A tak pobalil svojej pestúnke a aktuálnej nositeľke jeho posledného potomka v jednom kufre, vzal ju na Ibizu a nakázal jej, nech pred zrakmi paparazzov hrá zaľúbenú frajerku.

Áno, fakt si stále myslím, že to takto nejako naozaj je. Inak mi je úprimne celkom jedno, či je Cristiano teplý alebo nie, ale tieto kamufláže sú strašne trápne. Georgina hrá podľa jeho scenárov, pretože jej z toho okrem prachov kvapne aj nejaká tá sláva a určite jej je jasné už teraz, že je do konca života zahojená. A tak padla pusa na čelo a dokonca máme aj zábery toho, ako jej Cristiano náruživo chytá riť.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk