Koniec manželstva

pridal WonderWoman 7.8.2017 o 5:19


Chris Pratt a Anna Faris sa rozvádzajú.

Tak tomuto sa v bulvárnom žargóne hovorí šokujúci rozchod. Neviem ako vám, ale mne by ani vo sne nenapadlo, že sa táto skvelá dvojica rozhodne po 8. rokoch ukončiť svoje krásne manželstvo. Aj keď… asi teda také krásne nebolo.

Ukázalo sa, že napriek šťastne pôsobiacej rodinke, ktorú Chris, Anna a ich malý chutný syn Jack tvoria, aj oni mali svoje problémy. A hoci tvrdo pracovali na ich vyriešení, dospeli nakoniec do bodu, kedy sa rozhodli to ukončiť. Chris to včera oznámil na svojom Facebooku a nebyť toho, neverila by som, že tento rozchod nie je len hlúpa kačica. „Anna a ja so smútkom oznamujeme, že sme legálne odlúčení. Dlho sme sa tvrdo snažili a sme naozaj sklamaní. Náš syn má dvoch rodičov, ktorí ho veľmi ľúbia a chceme kvôli nemu udržať túto situáciu tak súkromnú, ako to len pôjde. Stále k sebe prechovávame lásku a vždy budeme zachovávať spoločné chvíle a pokračovať vo vzájomnej najhlbšej úcte.“ Nuž… smutno mi je z toho, bol to jeden z mojich najobľúbenejších Hollywoodskych párov a už žiadnemu nebudem veriť, keďže sú to všetko zrejme dobrí herci…

 

Rodina







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk