Spoznávate ju?

pridal kara 7.8.2017 o 13:25


Lebo ja som ju nespoznala…

Trvalo mi minimálne pár sekúnd, kým som túto fotografiu vytrhnutú z kontextu dokázala priradiť k nejakému menu. A na zlomok sekundy som si pomyslela aj to, že preboha, určite ďalší článok o nejakej kreatúre závislej na plastikách, ktorá sa snaží prerobiť sa na Barbie. A teda nebola som úplne ďaleko od pravdy. Myslím, že za týchto pár sekúnd už aj vám mozog rozanalyzoval to, že ide o Iggy Azaleu. Tú už pred dvoma rokmi uniesli mimozemšťania a vyzerá to tak, že im už začala chýbať a tak ju navštívili znova. Iggy sa na seba podobá zase o čosi menej.

Minulý týždeň si vyšla do ulíc bez mejkapu a Ignác má sto bodov, že mu došlo, že ide o Iggy a že začal fotiť. Spuchnutá, červená, zdeformovaná. Ale asi je so sebou spokojná. Však na seba neskôr napatle tri a pol kila mejkapu, vykontúruje sa, natrčí do foťáku svoju zväčšenú riť a pás po odsatí tuku a je krásna. Teda aspoň ona si to očividne myslí.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk