Nový párik?

pridal kara 8.8.2017 o 16:56


Patizóna už vraj FKA Twigs omrzela…

Čudné veci sa začali šíriť týmto podivným svetom bulváru. Patizón vraj obrába Katy Perry, lebo s FKA mu to už neklape. Tieto reči rozpútali fotky, ktoré cez víkend zverejnil portál TMZ. Katy a Peňo sú dlhoroční kamoši, a tak by nemalo byť nič zvláštne na tom, že si spolu s partiou ostatných kamarátov vyrazili na večeru. Očití svedkovia ale začali naberať podozrenie, keď si všimli, že FKA na večeri chýba a že títo dvaja sa oddelili od partie a hrkútajú si spolu v kúte. Ak je niečo pravdy na tom, že mu to s FKA už neklape, ani ma to neprekvapuje, pretože Katy ho kamarátsky podržala aj po rozchode s mastnou holou hlavou Kristen. Možno sa jej teda aj teraz len sťažoval, no zdroje tvrdia čosi iné.

„V podstate je stále s FKA, ale nevyzerá to tak, že im to vydrží. V jeden moment to bolo medzi nimi vážne, ale už to tak nie je. Celá tá vec, keď Rob povedal, že sú tak trocha zasnúbení, hovorí sama za seba. Ich vzťah vyprcháva. Katy a Rob sú veľmi dobrí priatelia a nikdy neviete, čo sa môže stať v budúcnosti.“ Ďalší jeho kamoš tieto slová tak trocha potvrdil: „Rob sa už v podstate cíti slobodný. S FKA sa odcudzili a už mesiace medzi nimi panuje napätie. Naozaj sa snažili, aby to fungovalo, ale nepotrvá dlho a ich rozchod bude verejnou záležitosťou. Len sa snažia dohodnúť, ako to celé poriešiť. Nikto z jeho priateľov vlastne nerozumie tomu, čo na nej videl, ale podporovali ho. Ak ide o Katy, sú dobrí priatelia už nejaký ten čas. Majú veľa spoločných známych a vždy boli v kontakte. Nie je to medzi nimi vážne, ale Robovi sa vždy páčila.“

Toľko výpovede Robových kamošov pre E!News, ktorým vôbec nie je hanba za pár korún odpovedať na otázky bulváru. A teraz sa pozrime na to, čo povedali očití svedkovia, ktorí videli Katy a Peňa v sobotu v Sunset Tower hoteli na večeri. „Katy a Robert si po celý čas výrazne prejavovali náklonnosť. Mala položenú hlavu na jeho pleciach, on mal ruku okolo nej. Katy mu pozerala do očí a Rob sa usmieval. Vyzerali ako pár. Potom si išli zapáliť na balkón. Držal si Katy pri svojom boku zatiaľ čo vychádzali von a boli tam asi 20 minút. Vonku mali k sebe veľmi blízko. Rozhodne sa nesprával zasnúbene a počas celej večere nepadla zmienka o FKA Twigs. Všetci predpokladali, že Katy a Robert sú spolu.“

Naozaj neviem, čo si o tomto myslieť. Najprv som bola zhrozená z vekového rozdielu, no potom som zistila, že Cedric už má 31 a zhrozená som bola aj naďalej, keďže som si uvedomila, ako rýchlo starneme. Vôbec sa mi k sebe nehodia a nejako sa mi nechce veriť, že išlo o niečo viac ako o kamarátske utešovanie z Katkinej strany, no čo sa týka rozchodu, tam by som to až tak nespochybňovala. Čo myslíte?

Katy a Peňo napravo pod lampou

s FKA Twigs

všetci spolu







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk