Amal a George na večeri

pridal Lilinka 9.8.2017 o 13:00


Nechýbala ani Georgeova svokra.

O krásnej Amal, ktorá vyzerá ako z rozprávky Tísíc a jedna noc, a o večnom fešákovi z Pohotovosti, ktorý zmiernil môj syndróm bieleho plášťa, sa v poslednej dobe veľa nepíše. V hre na schovávačku sú totiž Clooneyovci veľmi dobrí. Odkedy sa im narodili dvojičky Alexander a Elle, akoby sa pod nimi prepadla zem. Nie každá celebrita totiž potrebuje okolo svojich dvojičiek robiť humbuk ako Beyoncé, ktorá si žije vo vlastnej bubline, kde kraľuje celej planéte a potrebuje pre deti osem pestúnok.

O Amal a Goergeovi nebolo počuť do momentu, kedy na nich náš Ignác naďabil v Taliansku pri jazere Como, obľúbenej Georgeovej destinácii. Dvojičky nechali doma, dúfam, že len s jednou pestúnkou a vybrali sa na večeru. Amal bola krásna, ako vždy a vôbec nebolo vidno, že je dva mesiace po pôrode. George vyzeral trošku strhane, predsa len je na malé deti už trošku starý. Tento krásny párik nebol na večeri sám, ale spoločnosť im robila aj mama Amal Baria. Tá vzbudzovala patričný rešpekt aj u Ignáca, a tak je k dispozícii iba pár fotiek. Neriskoval.

Ideš, ty sviňa!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk