Justin si dal pauzu od kostola

pridal Lilinka 9.8.2017 o 11:36


Jeho knírek si to odnesie.

Božie mlyny melú pomaly, ale isto. Zaznamenala som niečo zaujímavé. Ten Justin, ktorý zaútočil na fanúšičku a chcel jej ukradnúť mobil, ten Justin, ktorý zrazil paparazza, a ten Justin, ktorý naháňal svoju babku nahý len s gitarov zakrývajúcou mu šulina, tak ten Justin podozrivo často navštevuje kostol.

Aj pri spomínanom incidente so zrazeným paprazzom, ktorý chcel zabezpečiť školné pre svoje dve deti (možno vydá aj pre ďalšie dve nemanželské) a hodil sa mu pod kolesá ako pes v tranze, ktorý rád naháňa všetko, čo má kolesá, šiel Justin z kostola.

Naskytla sa otázka, spytuje si Justin svedomie, alebo to je len ťah pre médiá, aby vyzeral ako dobrý synček, aj keď je skôr synček z rovnomennej knihy? Odpoveď sa mi ponúkala z jeho vysvetlenia pre debielers beliebers, na ktorých sa nie prvýkrát vys*al a zrušil turné. Dôvod napísal na instagrame. Nechce, aby jeho minulosť diktovala jeho budúcnosť…čas pre seba si berie, lebo to prestáva zvládať…

Toto je verzia spytovania si svedomia pre širokú verejnosť, lenže pre vás pikošárov náš Ignác zistil, prečo sa Justin tak často vracia do kostola naozaj. Modlí sa totiž za svoj knírek! Možno ste zaregistrovali, že tak trošku zhustol a už nevyzerá ako páperie, ale ako knírek mexickej ženy ženy s nadmerným ochlpením. Objavil sa aj náznak nejakej tej briadky.

Lenže Justin to ako vždy pos*al. Jednu omšu/bohoslužbu totiž vynechal, lebo sa vybral na golf v Charlotte, North Carolina. To mu boh určite neodpustí a Justin si to uvedomil už na greene. Smutné, bol tak blízko.

Vítam vás tu, pán Bieber (vnútorné ud*bávanie sa na jeho knírku)!

Dáme nejaké selfíčko? Nie…cvak! Neskoro!

Ták a takto tú palicu chytíš jemne, akoby si držal svojho šulina a potom s ňou tresneš, akoby si tým šulinom chcel vyplieskať The Weknda, že ti kláti Selenu! Vypálenie, zvuk rinčania skla a sirény sanitky. Výborne, pán Bieber!

Mutujúci hlas mladého golfistu, ktorý obdivne niečo tliacha vs. vnútorný monológ Justina lúčiaceho sa so svojím ochlpením.

Smiech cez slzy. Už úplne cítim, ako mi tie chlpy začínajú vypadávať, mal som ísť radšej do kostola…

… než na túto chobotinu…

Pane bože! Už to začalo, svrbí ma brada!

Hlas zhora hovoriaci: Už nikdy nevynechaj kostol!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk