Nový frajer?

pridal kara 12.8.2017 o 17:26


FKA, veď to nie je Peňo!

Vyzerá to tak, že predsa len na tých rečiach o blížiacom sa oficiálnom rozchode Roberta Pattinsona a FKA Twigs čosi bude. FKA si tento týždeň užívala krásne letné dni na Ibize v spoločnosti vysokého tmavovlasého muža, no Peňo to rozhodne nebol. Nedržali sa síce za ruky a nepadla ani žiadna pusa – alebo teda aspoň Ignác ani jedno z toho nezachytil – no bolo očividné, že k sebe majú celkom blízko.

Napadlo mi, že mohlo ísť o nejaké natáčanie videoklipu alebo čohosi podobného, no to by boli zrejme nejakí ľudia s nimi. Takto to skôr vyzerá ako romantická dovolenka čerstvého páriku, ktorý si ale dáva kvôli paparazzom pozor na dotyky. Asi si budeme musieť počkať na to, čo sa z toho nakoniec vykľuje. Mládenec, ktorý je na fotkách s FKA, je model z Paríža, volá sa Brieuc Breitenstein, je podľa mňa neopísateľne odpudivý a lícnymi kosťami mi pripomína Lurcha z čiernobieleho seriálu Addamsovci.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk