Zase o rok staršia

pridal WonderWoman 12.8.2017 o 21:59


A vyzlečenejšia.

Ach, ako ten čas letí. Akoby to bolo včera, čo Kylie Jenner oslavovala 19. narodeniny na párty v priesvitnom overale. Alebo rok predtým, jej čerstvých osemnásť, ktoré najskôr oslávila v detskej nemocnici (lebo veď charita je cool) a potom na ďalších desiatich drahých žúrkach.

Svoje dvadsiate narodeniny oslavovala Kylie opäť v kruhu svojej rodiny, ktorá jej darovala vskutku originálny darček. Jeden z tých, ktoré vám vydržia do konca života. Vlastne nie, len kým sa neroztopia. Kylie totiž od svojich sestier a mamy dostala ľadovú sochu so svojou podobizňou. Nahou podobizňou. Zdá sa to ešte niekomu zvrátené? No a aby to nebolo len o dostávaní darčekov, ale aj dávaní, obdarovala Kylie svojich fanúšikov svojimi fotkami na Instagrame, na ktorých je v nohavičkách na motorke a v spodnom prádle na zemi. A ja si nemôžem pomôcť, ale na prvých dvoch fotkách mi neuveriteľne pripomína jednu našu slovenskú playmate. Nápoveda – nevie, koľko má rok dní, ani koľko stupňov má plný uhol.

 

Koláž od matky Kris

Ľadová riť







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk