Čo stojí za rozvodom?

pridal kara 13.8.2017 o 21:59


Jennifer Lawrence to nie je.

Už je to týždeň, odkedy sme sa dozvedeli o tom, že medzi Annou Faris a Chrisom Prattom je koniec. Fanúšikovia tohto sympatického páru to trocha neustáli a začali obviňovať Jennifer Lawrence. Vyzerá to ale tak, že tá s týmto celým naozaj nič nemá. Máme totiž hneď niekoľko scenárov toho, čo sa medzi týmito dvoma pokazilo, no Jenniferino meno nerezonuje ani v jednom z nich.

Scenár číslo 1 – Chrisova sláva

Keď sa Anna a Chris dali dokopy, Anna bola z nich dvoch tá, ktorá bola slávna, krásna a všetci ju poznali. No za posledných pár rokov sa karta trocha otočila. Anna Faris je podľa blízkych zdrojov človek s istými neistotami a komplexami a táto zmena pre ňu nebola ľahká. Za manžela si zobrala guľatého sympaťáka a seriálového herca, z ktorého sa z ničoho nič stal sexoš jak hrom a filmová hviezda. Anna už teda nehrala prvé husle a určite to malo vplyv na dynamiku v ich vzťahu. Keď do toho pridáte fakt, že Chris je niekedy doslova mesiace preč z domu kvôli natáčaniu filmov, môže z toho vzniknúť celkom slušná katastrofa – napríklad rozvod. Do toho sa ešte troška a veľmi neoficiálne šepká aj o tom, že Anna si ľúbi vypiť, čo som sa rozhodla pridať do tohto scenáru preto, že toto vidím ako potenciálny dôvod jej utápania neistôt v alkohole.

Scenár číslo 2 – Deti

Podľa ďalšieho blízkeho zdroja zas za ich rozvodom stojí fakt, že sa nevedeli zhodnúť na tom, ako sa bude ich rodina ďalej rozširovať. Anna v novembri oslávi 41. narodeniny, takže už nemá veľa času na to, aby odkladala prípadné ďalšie deti, a toto vraj bolo niečo, po čom túžila. Chcela mať ďalšie dieťa. Chris mať ďalšie dieťa nechcel. Čo ale chcel bolo naďalej pracovať na svojej kariére. Mal teda pocit, že na ďalšie dieťa by nemal čas. Tieto nezhody v ich predstavách o budúcnosti mali byť dôvodom na rozvod.

Scenár číslo 3 – Ľudia sa menia

Ako som už spomenula vyššie, Anna sa vydala za guľatého sympaťáka a dobrého a rodinne založeného chlapa. No popri jeho fyzickej zmene sa zmenilo aj niečo iné – jeho správanie. Zrazu je sexy, ženy ho chcú, filmári ho chcú, všetko mu to stúplo do hlavy, začal sa troška prežívať a správa sa, akoby bol dar od boha pre všetky ženy. K Anne sa údajne choval jak hovädo a tá kvôli tomu mala neustále plakať.

Úprimne, naozaj netuším, ktoré z tohto má najbližšie ku pravde, no niečo mi hovorí, že možno na každom bude nejaký ten kúsok pravdy. Čo myslíte vy?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk