Justin Bieber dostal košom

pridal WonderWoman 14.8.2017 o 21:58


Môžu za to tie fúzky?

Tie nešťastné, mnohokrát prepierané fúzky. Letmé chmírie, ktoré opadá vždy, keď niekto v Justinovej blízkosti prudko zavrie dvere. Tie budú isto dôvodom, prečo ho odmietla žena, ktorú ani nikdy nemal šancu stretnúť. Úplne cudzia a úplne normálna žena, ktorá mu padla do oka, no keď sa to dozvedela, iba ho vysmiala. Tak za tým všetkým určite stojí ten knírek. A ešte fakt, že má frajera.

Tento smutný príbeh nenaplnenej lásky začal aj skončil na internete. Justin videl na instagramovom účte jednej posilky fotku ich zamestnankyne menom Jessica Gober. Blondínka na nej pózovala s energy drinkom a usmievala sa do objektívu. Nadržaný odvážny Justin im hneď písal, kto je to dievča a nezabudol pripojiť veľavravné srdiečko. Jessica si spravila screen shot a postla ho na svoj Instagram spolu s výsmešným odkazom. Neskôr pripojila aj fotky so svojim frajerom s odkazom, že v ňom má všetko čo potrebuje. To dievča sa mi páči!

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk