Holohlavá Kate na rande

pridal Lilinka 15.8.2017 o 15:05


Kate Hudson už nevyzerá takto.

Sympoška Kate je jednou z mojich obľúbených herečiek, najmä kvôli komédii Ako prísť o muža za desať dní, ale aj kvôli tomu, že nemá veľké umelé cecky, ktoré sú teraz aj s nahými ľadovými sochami symbolom Hollywoodu, a nedala si opraviť ani odstávajúce uši, ktoré jej pristanú až tak, že si ju bez nich už neviem ani predstaviť.

Jej uši ale vďaka spolupráci so speváčkou Siou, ktorá sa rada schováva za parochňu a ktorá donútila hlavnú hrdinku svojich klipov čuchať Všivu LaBeoufa, dostali nový rozmer. Kate totiž vďaka tejto spolupráci dala svojím dlhým blond vlasom pá pá a oholila si hlavu.

Náš Ignác ju nedávno nafotil aj s frajerom Dannym Fujikawom v Los Angeles. Kate nahodila čierny klobúk, pod ktorým svoju vystrihanú hlavu schovala, no Ignác je fiškus a počkal si, kým si ho v aute zloží a cvakol ju bez neho. Potom mu však došlo, že zbytočne šaškuje,  pretože je tu instagram a tam je naozaj všetko. Aj holohlavá Kate.

 Kate a Danny v Los Angeles

na instagrame

Kate s vlasmi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk