Serena sa opäť prekecla

pridal Lilinka 15.8.2017 o 16:20


Tentokrát o tehotenstve a pohlaví bábätka porozprávala pre Vogue.

Serene Williams o chvíľu zaklope na okno bocian, teda ak sa vôbec odváži a nehodí jej dieťa radšej starým dobrým spôsobom do komína. Odkedy Serena zistila, že je tehotná so svojím snúbencom Alexisom a potom tom omylom hodila na snapchat, takže cudzinci vedeli túto novinku skôr, než jej najbližší, poskytla pár rozhovorov a nafotila aj pár nahých fotiek.

Ten najnovší je pre Vogue, v ktorom rozpráva aj Jennifer Lawrence o fappeningu. V ňom sa Serena opäť prekecla a prezradila pohlavie bábätka, alebo to mohlo byť aj cielené, keďže na jeseň by už mala rodiť.

…o tom, ako ju tehotenstvo upokojuje:

„Ostala som veľmi pokojná. Myslela som na to, že síce musím vyhrať, no mám nárok aj na prehru, pretože mám niečo, na čo sa môžem tešiť.“

…o tom, že tušila, že to bude dievča:

„Dva týždne po tom, ako som zistila, že som tehotná, som hrala Australian Open. Povedala som Alexisovi, že to musí byť dievča, pretože som hrala v takmer 38 stupňoch a dieťa mi absolútne nespôsobovalo problémy. Ženy sú v týchto veciach silnejšie.“

takto Serene rástlo brucho







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk