Pamela v Saint Tropez

pridal kara 17.8.2017 o 21:47


Pamela Anderson pre W magazín.

Nie, Pamela nedovolenkuje v Saint Tropez spolu s Kate a Leonardom. Pamela tam len mala fotenie pre augustové vydanie W magazínu. A myslím, že si ho asi ešte pamätáte. Mnohí z vás boli zvedaví, ako budú vyzerať výsledné fotky, tak tu ich máte. Z fotenia v kukuričnom poli zrejme boli použiteľné iba dve, a aj to má na obidvoch cez tvár listy. Neviem čo sa s Pamelou deje, či sa snaží prerábať sa, aby vyzerala mladšie a aby jej neušiel jej nový mladší frajer, alebo o čo ide. Ešte celkom donedávna totiž vyzerala naozaj skvelo a mladistvo, no jej posledné zákroky sú totálne nevydarené, viditeľné a pôsobí kvôli nim staršie. A to je fakt škoda.

Pamela pre magazín aj porozprávala, a to už dopadlo o čosi lepšie. V hlave totiž rozhodne nasraté nemá a má celkom zdravé názory. Napríklad aj na sociálne siete: „Raz som si vypla počítač a telefón až na pol roka. Myslela som si, že tieto sociálne siete sú totálna sračka, pretože mi bol ponúknutý film, no v zmluve bolo napísané, že je to kvôli počtu mojich sledovateľov. A vtedy som im povedala, že s tým nechcem mať nič spoločné. No neskôr som si začala uvedomovať, že sa to dá použiť pre dobro a začala som sa opäť pomaly zapájať. Nie z osobných dôvodov, ale pre veci, v ktoré verím. To je ten rozdiel. Strachujem sa o mladých ľudí, ktorí určujú svoju sebahodnotu od toho, koľko majú sledovateľov alebo lajkov. Pozerám sa na Instagram Stories a len si myslím: Naozaj toto o tebe nepotrebujem vedieť. Nechcem vedieť, čo ješ, čo robíš a kam ideš. Nezaujíma ma to. Skrátka nie.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk