Idris sa dochrámal

pridal Lilinka 19.8.2017 o 14:09


Kto mu to pofúka?

Sexoš Idris Elba, na ktorého mám ťažké srdce kvôli seriálu Luther, v ktorom si dal menšiu trojročnú pauzičku asi pre pekne plný rozvrh, si pravdepodobne počas nejakej akčnej scény spôsobil úraz. Alebo sa len jednoducho šmykol na schodoch. Jeho vernými spoločníčkami sú totiž dve barle.

Náš Ignác ho odfotil pri odchode (naozaj veľmi pomalom odchode) z reštaurácie Sexy Fish v Londýne. Sexy chlap so sexy prízvukom musí predsa chodiť do sexy reštaurácie. Tieto veci idú skrátka k sebe. Idris vyzeral, že je ubolený a s barlami to teda veľmi nevie, no ani táto skutočnosť mu na sexappeale neubrala a ja som si opäť takmer oslintala klávesnicu.

Chcela by som si ho pozrieť vo filme spolu s Jasonom Momoaom v nejakom fighte, napríklad v Aquamanovi. To by ale pri vstupe do sály museli k 3D okuliarom pridať aj podbradníky. Idrisa však v tomto roku nebude málo a uvidíme ho hneď v troch filmoch. S Chrisom Hemsworthom v treťom Thorovi (Thor: Ragnarok), s Kate Winslet v boji o prežitie v horách po havárii lietadla ( The Mountain Between Us) a vo fantasy s Matthewom McConaugheym (Dark Tower). Tešíte sa?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk