Avril má nového chlapa

pridal kara 21.8.2017 o 21:21


A je to celkom fešák.

O Avril sme toho v poslednom čase veľa nepočuli. Ani hudobne a ani nijako inak. Jej posledný hudobný počin – teda aspoň posledný, ktorý registrujem ja – je jej pesnička Hello Kitty, z ktorej mi ešte ani do dnešného dňa neprestali krvácať uši. Po prehrabaní jej youtube kanálu priznávam, že nie som úplne v obraze, čo sa týka jej hudobnej tvorby, ale tak či tak mala poslednú novú pesničku pred vyše dvoma rokmi. Z časti na tom asi má podiel jej boj s lymskou boreliózou. Momenálne ale opäť pracuje na novom albume a práve vďaka tomu sa jej podarilo nájsť si nového chlapa.

Od jej rozvodu s Chadom Kroegerom sme ju v mužskej spoločnosti videli len raz, no teraz sa to asi zmení. Posledných pár dní si totiž vykračuje ulicami s hudobným producentom J.R. Rotemom, s ktorým spolupracuje na albume. Podľa blízkeho zdroja E!News ich spája obrovská vášeň pre hudbu a randiť začali len celkom nedávno. Ďžejár má 41 rokov, takže je od nej o 9 rokov starší. A ja som zvedavá, čo z toho vznikne. Možno aj Avrilin tretí rozvod, ktovie…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk