Letná brigáda

pridal Lilinka 22.8.2017 o 14:26


Dcéra Reese Witherspoon a Ryana Phillippeho maká v reštaurácii.

Zdá sa, že niektorí rodičia v Hollywoode sú predsa len normálni a snažia sa svojim deťom vštepiť normálne hodnoty, aby z nich nevyrástli feťáci a insta/šľapky. Takí rodičia budú aj Reese Sjejlyžičková a Ryan Phillippe, ktorý nechajú plod svojich nebezpečných známostí makať v pizzérii.

Niekedy mať všetko vôbec nie je výhra a asi si to uvedomili aj títo dvaja a poslali sedemnásťročnú dcéru Avu na letnú brigádu. Neuškodí jej to a nebude mať čas cápať polonahé fotky na instagram ako iné dievčatá v jej veku. Sodoma Gomora, velebnosti!

Ignác ju  zahliadol, keď si bol sadnúť na pizzu v hollywoodskej reštaurácii. Najskôr si myslel, že je to jej mama, keďže tieto dve sa podobajú ako vajce vajcu, no dievča bolo na jej mamu príliš mladé. Ava tam pobehovala, usádzala hostí a roznášala príbory a poháre. Občas sa zasmiala, občas pôsobila znudene. Čo je ale milé, vyzerala ako úplne normálne necelebritné decko, ktoré si privyrába na niečo, čo si chce kúpiť, no je to príliš drahé.

Ava s mamou Reese

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk