Ďalšie dieťa?

pridal kara 24.8.2017 o 21:57


Prečo nie!

Nie je dôvod na paniku, Megan Fox nie je tehotná, ale súdiac podľa histórie to vyzerá tak, že čoskoro opäť bude. Jej manžel Brian Austin Green sa totiž pre médiá rozhovoril o tom, ako by si želal ešte aj piate dieťa (z predošlého vzťahu má jedného syna). Ale má jednu podmienku – muselo by to byť dievča. Vo svete normálnych ľudí by som zareagovala, aby sa zobudili, že to nie je ako objednať si pizzu podľa vlastného výberu, ale vo svete celebrít a bohatých je možné všetko – aj vybrať si dievčenské embryo.

Ktovie, či na to spirituálnu Megan ukecá. Ale vyzerá to tak, že ukecávací talent má poriadny. Len pár mesiacov po oznámení rozvodu ukecal Megan, aby sa s ním vyspala, nabúchal ju a potom ju ukecal, aby manželstvu dala ďalšiu šancu. A keďže Megan už aj tak svojich synov oblieka ako dievčatá, tejto myšlienke zrejme bude naklonená a Brian nebude musieť nejako extra presviedčať. A ak to bude ďalší chlapec, aspoň budeme vedieť, že to bolo prirodzenou cestou.

Megan a takmer 5 ročný Noah a 3, 5 ročný Bodhi v šatočkách

Ročný Journey zatiaľ bez šatočiek







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk