Taylor je späť

pridal kara 25.8.2017 o 19:51


A ja na to nie som vôbec pripravená.

Po dlhšej pauze sa Taylor vracia na scénu. No úprimne musím povedať, že by som potrebovala, aby to ešte trocha prehodnotila a urobila si dlhšiu pauzu. Minulý rok totiž bola v médiách a na pikoškách tak intenzívne, že som z nej ešte stále prejedená. Ale Taylor na nás ohľady neberie. Veď ona ich predsa neberie na nikoho.

Začnime ale tým, že si pripomenieme jej vojnu s Kim a Karolom, pretože tá má v tomto celom príbehu veľký význam. Karči o nej zarapoval v pesničke Famous, ona sa počas ďakovnej reči na už neviem akých odovzdávaniach cien so slzami v očiach tvárila, že o tom nevedela, Kim sa nasrala a zverejnila nahrávku, ktorá dokazovala, že Karči s Taylor telefonoval a ona mu to dovolila. Ak sa cítite stratení, všetko si to môžete pripomenúť tu. Emotikona hadíkov v tomto celom zohrávala celkom významnú úlohu.

Ale prenesme sa do súčasnosti. Taylor si pred vyše týždňom zmazala všetko zo svojich sociálnych sietí a začala pridávať creepy videá hadov. A potom oznámila jej nový album s názvom Reputation, ktorý vydáva 10. novembra. Môže sa to zdať ako celkom bezvýznamný dátum, ale ešte počkajte. Včera večer zverejnila svoju prvú pesničku z albumu, ktorá sa volá Look What You Made Me Do. Mohla by byť rovno hymnou pre všetkých tyranov. Veď načo prijať zodpovednosť za svoje činy, to nie ja za to môžem, to ty si ma donútil to urobiť. V komentároch sa ozýva veľa žien, ktoré toto bežne počúvali od chlapov po tom, ako im vyťali. A Taylor sa síce k fyzickému ubližovaniu zatiaľ neznížila, ale znížila sa k poriadnemu emocionálnemu. Pretože celý jej album je vlastne reakciou na jej konflikt s Karolom a na to, akú má kvôli tomu pošramotenú reputáciu. A tak sa pozri, Karol, čo si ju donútil urobiť, ako pomstu si ju donútil vydať nový album na desiate výročie smrti tvojej mamy, ktorú si nadovšetko miloval a vieme to všetci, aj tí, ktorí nie sú tvoji fanúšikovia. Myslím, že Katy ju dokonale vystihla, keď ju prirovnala k Regine George z Mean Girls, pretože inak túto jej mentalitu a správanie neviem pomenovať ani ja. Na to, že bude mať v decembri 28 rokov, mi pripadá takéto myslenie a správanie naozaj viac než smutné.

Narážok na Karola tam je ale viac. Od písma, ktoré si zvolila pre názov svojho albumu (ktoré sa náhodne zhoduje s jeho Life of Pablo), cez narážku na jeho naklonené visiace pódium, až po moment, kedy sa v pesničke objaví zvoniaci telefón a Taylor povie, že Taylor nemôže prísť k telefónu (narážka na ich telefonický rozhovor).

Ale aby sme sa pozreli trocha aj na pesničku samotnú… Mne teda veľmi nereže. Ale vám sa možno bude páčiť, keď ste mali v časoch prehistorických radi pesničku /ďalej čítaj spievajúc/: I´m too sexy for my shirt. Taylor jej totiž úplne vykradla refrén. Nebola by to ale ona, keby si opäť nekopla aj do Katy Perry. Pesnička je teda v podstate spievaná do podmazu z filmu Mean Girls (reakcia na Katkinu poznámku, že Taylor je úplne ako Regina). Zaznie aj narážka na jej zoznam nepriateľov, kde má byť niekoho meno napísane červeným a podčiarknuté, čo je tiež jasná narážka na tento film. Klip odpremiéruje v nedeľu na MTV VMA, čo je celkom zaujímavé, keďže večer by mala moderovať Katy, ktorá sa tvári, že ich konflikt je už zažehnaný.

10. novembra vychádzajú aj dva magazíny s názvom Reputation, ktoré Taylor vytvorila v spolupráci s Targetom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk