Scarlett Johansson a Colin Jost

pridal WonderWoman 26.8.2017 o 21:57


Znie vám to povedome?

Nuž, ono je to celé dosť zaujímavé a úsmevné. Colin Jost je moderátor a v máji sa prevalilo, že má niečo so Scarlett. Iskra medzi nimi vraj preskočila v marci, keď bola hosťom jeho show a potom sa zblížili na párty, kde ich videli bozkávať sa. Istý zdroj tvrdil aj to, že to nebola jednorázovka a že sa takto spolu už nejaký čas zabávajú.

Tieto ich zábavky však netrvali dlho a o necelý mesiac už sa Skaja prechádzala ruka v ruke s iným chlapom. Tomu sa podarilo zostať inkognito a tak vôbec netušíme, kto vlastne tento neznámy chlapík bol. Asi je to už ale aj jedno, lebo najnovšie je Skaja opäť s Colinom.  To aspoň tvrdí magazín Entertainment Tonight, ktorý má informácie, že na narodeninovej párty Dave Chapella boli títo dvaja spolu. Počas večera sa síce zabávali v spoločnosti svojich kamošov z SNL, ale nadránom odišli spolu už len oni dvaja. No čo, Skaja predsa nie je kamarátka s monogamiou, tak si môže užívať kedy chce a s kým chce. Ale mám takého tušáka, že s Colinom to bude onedlho oficiálne. Veď uvidíme.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk