Kto bude predvádzať na tohtoročnej VS Fashion Show?

pridal WonderWoman 27.8.2017 o 21:59


Už poznáme všetky mená.

A že ich teda je požehnane. Okrem našich známych a obľúbených stálic sa predvedú aj úplne nové tváre.Pôvodne som vám sem chcela dať fotky každej jednej z nich, ale asi by ste v polke prestali preklikávať galériu a zbytočne sa zdeptali. Počkáme si teda do novembra, kedy ako každý rok prebehne veľkolepá Victoria´s Secret Fashion Show. Dovtedy aspoň presný zoznam modeliek, ktoré budú sexy spodné prádlo s radosťou predvádzať:

Victoria Lee, Josephine Skriver, Alanna Arrington, Gizele Oliveira, Amilna Estevao, Dilone Frida, Aasen Leila, Nda Devon, Windsor Zuri, Tibby Grace Bol, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Martha Hunt, Lais Ribeiro, Maggie Laine, Grace Elizabeth, Xiao Wen Ju, Alecia Morais, Julia Belyakova, Daniela Braga, Herieth Paul, Aiden Curtiss, Bruna Lírio, Georgia Fowler, Mayowa Nicholas, Sanne Vloet, Vanessa Moody, Maria Borges, Dasha Khlystun, Leomie Anderson, Megan Williams, Barbara Fialho, Kate Grigorieva, Alexina Graham, Estelle Chen, Nadine Leopold, Blanca Padilla, Hereith Paul, Roosmarijn De Kok, Sui He, Lameka Fox,  Cindy Bruna, Lui Wen, Irina Sharipova, Jourdana Phillips, Shu Pei, Samile Bermannelli, Ming Xi, Sara Sampaio, Romee Strijd,  Stella Maxwell a Taylor Hill. Bella Hadid na svojom Instagrame tiež potvrdila účasť, no Kendall a Gigi sa na zozname neocitli, ani svoju účasť nepotvrdili. A mne tam určite chýbať nebudú.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk