Niekto to rád blond

pridal WonderWoman 27.8.2017 o 21:48


A ten niekto je Gerard Butler.

Gerard bude asi riadne kvítko. Alebo len prechádza krízou stredného veku, veď o 3 roky má na krku päťdesiatku. Alebo som len ja strašná naivka, ktorá mu uverila, že to so svojou frajerkou Morgan Brown myslí vážne.

Tí dvaja sa totiž niekoľkokrát rozišli a zase dali dohromady. Naposledy to bolo začiatkom júla, kedy ich Ignác nafotil v Mexiku. Túlili sa vtedy k sebe jedna radosť a neodtrhli sa od seba ani vo vode. Vyšportovanej Megan dokonca nevadil ani jeho pivný pupok, aj tak ho láskyplne objímala a vešala sa na neho. Ale v piatok už sa na neho vešala iná žena, konkrétne neznáma blondínka v nočnom klube Drai’s v Las Vegas. V ten večer tam vystupoval 50 Cent,  Jeezy, Trey Songz, Chance The Rapper a Meek Mill, no Gerard mal skôr oči pre tú blonďavú slečnu, ktorá sa k nemu veľmi mala. Ale ktovie, možno mu krivdím a bola to len jeho sesterica z druhého kolena, ktorú vzal prvýkrát do Vegas.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk