Nicolas Cage a jeho nevydarený flirt

pridal WonderWoman 3.9.2017 o 21:58


Celkom trapas.

Tak toto chudákovi Nicolasovi nevyšlo. Ten trápny pocit, keď balíte nejakú ženu a potom vám to prekazí jej manžel, ktorý sa tam objaví… Nuž, už to nie je čo to bývalo, Niki, nemôžeš mať každú, na ktorú hodíš svoje psie oči…

Nicolas si tak minulý týždeň sedel v sushi reštaurácii v Los Angeles, keď si kúsok od neho sadla sympatická Aziatka. Okamžite upútala jeho pozornosť a tak sa s ňou dal do reči. Usmieval sa na ňu a pozeral tým svojim pohľadom zbitého psíka, keď sa zrazu medzi nich posadil jej manžel (súdim podľa obrúčky na ženinom prste) a poriadne Nicolasovi vyhuboval. Tak si to apsoň predstavujem, pri pohľade na jeho grimasu smerom k Nicolasovi a jeho následný výraz. Kopol teda do seba víno, zdvihol sa, rozlúčil sa a rýchlo odišiel. So zveseným nosom a vedomím, že dnes si teda nezašuká. Aspoň nie s dotyčnou dámou, ktorá mu možno pripomínala jeho bývalú manželku Alice Kim, s ktorou sa minulé leto rozišli po 11. rokoch manželstva.

 

A máš po vtákoch, Nicolas.

Nicolasova ex…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk