Jeremy Meeks má strach

pridal WonderWoman 6.9.2017 o 12:01


Že sklame svojho syna.

Tak na to už je asi trochu neskoro… Myslím si, že jeho syn Jeremy Jr, ktorého má so svojou ešte stále manželkou Melissou (ostatné dve deti nie sú jeho), nie je rád, že od nich ocko odišiel. Alebo že ho poteší, keď mu náhodou v škole ukážu fotky, na ktorých sa jeho ocko bozkáva s inou ženou. Určite nie je sklamaný, ani trošku. Jeremy svoje obavy vyjadril v jednom zo starších rozhovorov, keď ešte nevedel, že svoju rodinu opustí. „Mám strach zo zlyhania a z toho, že sklamem moje deti. Môj syn ku mne vzhliada. Takže čo ma desí najviac je to, že ho sklamem. Chcem len robiť to najlepšie, čo dokážem, byť ten najlepší Jeremy Meeks a najlepší otec, aký dokážem byť. To je to, čo ma udržuje v bdelosti.“

Jeremy ale určite nesklamal svojimi poslednými fotkami pre magazín Varón. Určite má stále množstvo fanúšikov, hlavne ženského pohlavia, ktoré nad ním slintajú a predstavujú si, ako im vykradne dom a popritom si k nim odskočí do postele. Mne sa už síce zhnusil, ale módny svet bude určite ešte dlho baviť.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk