Nový rok, nové dieťa

pridal kara 6.9.2017 o 22:35


V januári sa narodí ďalšie Kardashianča.

Blízke zdroje nám už v júli tvrdili, že náhradná matka Kim a Karola je v očakávaní, no teraz je to už istá vec. Zatiaľ to síce nepotvrdili oni osobne, ale potvrdili to magazíny People a TMZ, čo je vlastne to isté. Ich tretie spoločné dieťa by teda malo prísť na svet koncom januára 2018. A bude to dievčatko.

Kim už ďalšie dieťa nemôže vynosiť, keďže má problém s vrastenou placentou, ktorý by ju a aj bábätko pri ďalšom tehotenstve mohol ohroziť na živote (teda aspoň to je oficiálna verzia), a tak nemala na výber, len si vybrať náhradnú matku. Tú vraj hľadala veľmi dlho, no nakoniec sú s Karolom veľmi spokojní. Podľa TMZ jej zaplatili 45 tisíc dolárov, čo sa mi teda zdá na ich možnosti trocha málo. Teta, ktorá prispeje k tomu, že sa tento klan opäť rozrastie, má zakázané fajčiť, piť alkohol, jesť surové ryby a farbiť si vlasy. Kim si chce byť zároveň istá, že bábätko dostáva potrebné živiny a žiaden junk food, a tak zabezpečili dotyčnej stravovací režim, ktorý je špeciálne vypracovaný pre účely tohto tehotenstva. Takže ak dostane chuť na snickersku, má asi smolu. Tehotenské chute si môže nechať zájsť.

Kim, Karči a ich rodinka







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk