Dieťa číslo 4?

pridal Lilinka 8.9.2017 o 13:59


Megan Fox s podozrivo väčším bruchom.

Niečo mi našepkáva (moje temné Ja), že  Megan bude rodiť dovtedy, kým sa nedočká vytúženej dcéry. Zatiaľ má troch krásnych chlapcov, ktorých oblieka do sukničiek a šatočiek, lebo je to vraj normálne a treba robiť to, čo si malé dieťa povie. Kľudne ho aj nechať sa hrať s loptou na štvorprúdovej ceste, lebo názor malého dieťaťa treba rešpektovať.

Jej manžel Brian sa pre médiá vyjadril, že by chcel ešte dievčatko a vyjadril sa tiež k tomu, čo každého serie zaujíma, prečo sú jeho chlapci stále oblečení v sukničkách a šatách. Obraňuje staršieho Noaha, no šatočky nosí aj mladší Bodhi, pretože deti od seba prirodzene veci odkukávajú.

„Počul som od niektorých ľudí, že nesúhlasia s tým, že nosí šaty. Chcem im odkázať, že mi to je jedno. Má štyri a keď ich chce mať oblečené, tak si ich oblečie. „

Megan svoje väčšie brucho ukázala na Liverpool Fashion Feste v Mexico City. Včera mala na sebe sako a legíny a dnes šaty s operenou aplikáciou na bruchu. Najlepšie to však vidno v obtiahnutých kvetovaných šatách. Čo myslíte? Dieťa, či kebab?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk