Emily a John si to rozmysleli

pridal kara 10.9.2017 o 21:55


Svoj čerstvo prerobený dom v New Yorku predávajú.

A keď som zbadala fotky toho, ako si ten dom prerobili, vykríkla som v absolútnom šoku len: Prečoooo?! Lebo naozaj nechápem, prečo by si niekto takto krásne prerobil barák a za pár mesiacov ho opäť predával. Ako si ešte možno niektorí z vás pamätajú, Emily Blunt a John Krasinski sa koncom októbra presťahovali do tohto ich nového domu v Brooklyne. Ten si tajne kúpili a zrekonštruovali pred sťahovaním úplne bez pozornosti médií. A keď to na nich prasklo, fotky ich prerábky sme ešte nemali. No teraz už máme a do tohto domu som sa silno buchla. Nie je to síce nič, čo by sa mi typicky páčilo, ale v tomto prípade to žeriem celé tak, ako to je. A hlavne tie svietidlá. A rámčeky. Všade samé rámčeky. A sivá farba. No okej, tak asi to je niečo, čo by sa mi typicky páčilo.

Emily a John za dom vysolili 6 miliónov, no rekonštrukcia bola naozaj dosť rozsiahla, takže zrejme na predaji veľa nezarobia, keďže pýtajú iba 8. Dom má takmer 500 metrov štvorcových a 7 spální. A čo je teda dôvodom predaja? Vraj to, že kvôli práci až príliš veľa cestujú a dom si nemajú kedy užiť…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk