Koniec po trinástich rokoch

pridal kara 14.9.2017 o 21:50


Fergie a Josh Duhamel si povedali zbohom.

Ďalšia celebritná rozprávka sa skončila. Fergie a Josh práve oznámili cez vyhlásenie pre magazín People, že už netvoria pár. „S absolútnou láskou a vzájomným rešpektom sme sa rozhodli pre odlúčenie začiatkom tohto roka. Aby sme dali našej rodine možnosť zvyknúť si, chceli sme to uchovať v súkromí predtým, ako sa o to podelíme s verejnosťou. Sme a navždy budeme zjedotení v podpore toho druhého a našej rodiny.“

O rozvode síce zatiaľ nikde žiadna zmienka, ale predpokladám, že to je ďalší krok. A možno aj nie a podarí sa im to zachrániť, ktovie. Aj keď to je pri celebritách veľmi ojedinelý jav. Fergie a Josh spolu začali randiť takto v septembri presne pred trinástimi rokmi. Zasnúbili sa v decembri 2007 a zobrali sa v januári 2009. Netrvalo ale dlho, kým sa na nich zo všetkých strán začali valiť obvinenia o tom, že Josh ju chvíľu po svadbe podviedol so striptérkou. Nejako to ale ustáli a v auguste 2013 sa im narodil syn Axl.

bejvávalo

Fergie sa kvôli rozchodu neopúšťa, ale pracuje. V utorok zverejnila klip k svojej najnovšej pesničke, ktorú si strašne idem. Akurát tá Nicki tam vôbec nemusela byť.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk