Chyna už nikdy nebude musieť pohnúť ani prstom

pridal kara 16.9.2017 o 21:11


Z Roba Kardashiana vytĺkla parádne výživné.

Misia splnená. Veď o to jej predsa celý čas išlo. Už nikdy nebude musieť pohnúť ani prstom. Teda, tým ale nemyslím, že doteraz by sa išla pretrhnúť. Otŕčanie chirurgicky zväčšených častí tela totiž za prácu nepovažujem. Chyna presne vedela, ako dosiahnuť svoj cieľ. Pridusiť silikónovými časťami svojho tela bohatého a zdeprimovaného Roba Kardashiana, obalamutiť ho, nechať sa nabúchať, potom ho vyprovokovať až do takej reakcie, že postne jej holé fotky na internet, požiadať o zákaz približovania, zažalovať ho a vytĺcť z neho peniaze.

Diabolský plán jej vyšiel, Rob pochopil, že musí držať hubu a krok, aby neprišiel o starostlivosť malej Dream, a tak sa aj stalo. Chyna chcela 50 tisíc dolárov mesačne. Rob nesúhlasil a navrhol 10 tisíc. Ona povedala, že v takom prípade žalobu nestiahne. Tak jej dal 20 tisíc. Áno, 20 tisíc dolárov mesačne. A vďaka tomu Chyna prikývla aj na dohodu o starostlivosti, ktorá hovorí, že Rob bude mať malú Dream niečo vyše 50% času. Toto je ale zatiaľ len dohoda medzi nimi dvoma, ktovie k akým záverom nakoniec príde sociálka, ktorá Chynu prešetruje.

Takto sa Chyna určite raduje z jej nového pravidelného príjmu:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk