Dvojičky vedia rozplakať Georga Clooneyho

pridal WonderWoman 18.9.2017 o 21:58


Otcovstvo vie byť náročné.

Papa Džordžo sa nám akosi o tom otcovstve rozrozprával. Predsa len – je to pre neho stále nová rola, tentokrát nie filmová, ale životná a postupne si na ňu zvyká. Jeho dvojičky Ella a Alexander majú len tri mesiace a George bol bez detí 56 rokov. Takže je si na čo zvykať.

Naposledy hovoril o tom, že zodpovednosť za ďalších ľudí je pre neho desivá a ako úžasne jeho Amal rodičovstvo zvláda. Tentokrát prezradil aj niečo o svojich dvojičkách. „Neplačú. Ja plačem viac ako oni. Momentálne plačem štyrikrát denne, lebo som tak unavený. Všetko čo chcú je jesť, takže ja im nemám čo dať, okrem fľašky raz za čas. Sú z toho šťastní, ale momentálne je tu pre nich hlavne Amal. Ja vlastne v skutočnosti ani nerozumiem, čo sa deje. Sú to vtipné deti. On len je a je a sedí a robí: uuu, uuu a ja som nikdy v živote nevidel nič, čo by tak jedlo. A ona je veľmi chúlostivá a ženská a vyzerá ako jej mama.“ Takže takto si nažíva papa Džordžo s Amal a dvojičkami. Tešíme sa na ďalší update.

 

Fotiek týchto dvoch nie je nikdy dosť







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk