FKA bez prsteňa

pridal Lilinka 18.9.2017 o 12:39


Patizónova odkopnutá frajerka.

O ich vzťahu som od začiatku mala pochybnosti. FKA Twigs a Robert Pattinson však začali k sebe postupne nejak pasovať. Keď sme si na nich konečne zvykli, tak sa všetko posralo pokazilo. Začiatkom augusta sa medzi blízkymi zdrojmi hollywoodu začali šíriť reči, že Peňa FKA už omrzela. Nafotili ho v družnej debate s voľnou Katy Perry, ktorá je jeho dobrá kamoška. Tá mu vraj solidárne poskytla vagínu rameno, aby sa cez to nejak dostal. Hoci blízke zdroje občas poriadne kecajú a azuritka v podaní Katky neskôr nafotili v objatí s jej bývalým Orlandom Bloomom, teraz to asi nebude tak.

FKA Twigs sa totiž objavila na London Fashion Weeku a jej zásnubný prsteň už na prste chýbal. Na tvári sa snažila mať svoj mám v pitchi výraz, no nevydalo a bolo na nej vidno, že je smutná. Nuž, stáva sa. Aspoň sa pri Peňovi stala známejšou a nestratila pri ňom tak dlhý čas ako napríklad Fergie a Josh.

bejvávalo







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk