Kim si užíva

pridal Lilinka 19.9.2017 o 5:05


Nechať si vynostiť dieťa náhradnou matkou má svoje výhody.

Pre prípad, že niekto v tomto vesmíre ešte nevie, že Kim a Karol si požičali maternicu mladej ženy pre svoje tretie dieťa, tak áno, požičali. Tehotného vorvaňa vo vulgárnom outfite v podaní Kim, už kvôli zdravotným problémom neuvidíme. Vyzerá to tak, že aj Kim si vydýchla a začala si užívať to, že čaká aj keď nečaká. Minimáne štekle, z ktorých jej nepretekajú spuchnuté nohy.

Hoci náhradná matka má zakázaných hneď niekoľko vecí, medzi ktoré patrí aj farbenie, Kim si svoje havranie vlasy odfarbia na platinovo. Hoci jej korienky vyrastajú rýchlosťou svetla, pravidelne si ich odfarbuje a svojej šedivej hrive prispôsobila aj svoj outfit. Veď Karči má rád nevýrazné odtiene. Kim, hoci bola v teplákoch a celá zladená do neutrálna, vôbec nesplývala. Možno to bude tým gigantickým zadkom a ceckami von.

Takto ju paparazzovia nafotili včera, keď odchádzala z natáčania Keeping Up With The Kardashians. Tuším sa opäť prestáva na seba podobať. Tehotenstvom to ale určite nebude.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk