Blondína, Severanka a Svätý

pridal kara 23.9.2017 o 21:58


Hotová rodinka úžasných.

Ak už máte plné zuby toho, že neustále všade vidíte fotky nielen Kardashianiek, ale aj ich potomkov, máte smolu. A to nielen v tomto článku, ale aj tak celkovo. Stále ďalšie a ďalšie zdroje totiž potvrdzujú tehotenstvo Kylie Jenner, takže sa ich rodina začiatkom roka 2018 rozrastie rovno o dve bábätká – to druhé porodí Kimina náhradná matka. Ešte stále vo mne ostáva maličké zrnko pochybnosti a nádeje, že je to všetko iba diabolský plán z hlavy pasáčky a marketingového génia Kris Jenner, keďže tieto správy úúúúplnou náhodičkou unikli dva dni pred ich špeciálom o KUWTK pri príležitosti desiateho výročia.

Jedno je ale pozitívne – tie deti, ktoré si už porobili, sú roztomilé. Áno, aj tie čudne vyzerajúce Kourtneyine. Predtým, ako praskli infošky o Kylienom tehotenstve, sa Kim, Karči a Kourtney vybrali s deťmi korčuľovať. A áno, Kim je ešte stále blondína. A nie, fakt netuším, či je to parochňa. Ona tvrdí, že nie. Odrasty to podľa mňa naznačujú tiež, ale ruku do ohňa by som za to asi nedala…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk