Kylie Jenner je tehotná

pridal WonderWoman 22.9.2017 o 22:18


Čaká dieťa s Travisom Scottom.

Uf, tak toto bude veľké. Po tejto informácii vybuchnú internety, tým som si istá. Členky Klanu Kuriev totiž vždy vedia, ako zaujať svet, a tentokrát to bude Kylie, ktorá zožne všetku pozornosť na niekoľko mesiacov. Chúďa Kim, keby to vedela skôr, isto by si nenechala vynosiť dieťa náhradnou matkou.

Informáciu, že Kylie čaká svoje prvé deťa, potvrdili viaceré zdroje magazínu People, aj portálu TMZ. Otcom má byť jej frajer Travis Scott, s ktorým sa začala stretávať v apríli a od mája už sa spolu objavovali aj na verejnosti.  Podľa týchto zdrojov je Kylie vo štvrtom mesiaci a pred pár týždňami to začali oznamovať svojim priateľom. Aj rodina už to vraj vie a obaja budúci rodičia sa na bábo veľmi tešia. A to aj napriek tomu, aké to bolo neočakávané… Podľa mojich výpočtov museli zamiesiť už po mesiaci randenia. Kylie by mala porodiť vo februári, takže sa treba pripraviť na veeľa tehotenských updateov. Jedine… že by sme sa nechali škaredo oklamať blízkymi zdrojmi. Kylie totiž ešte nič oficiálne nepotvrdila, takže sa spolieham len na vierohodnosť magazínu People, ktorý ju už oslovil a čaká na jej vyjadrenie. Tak uvidíme…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk