Miley v akcii

pridal kara 24.9.2017 o 11:28


Včera vystúpila na iHeartRadio music festivale.

Stále nemôžem uveriť tomu, že Miley sa natoľko pozbierala, že práve píšem článok o jej vystúpení a môj žalúdok sa pri tom neobracia. Evidentne stačí seknúť s drogami a zdravý úsudok je raz-dva späť. Miley včera vystúpila na iHeartRadio festivale v Las Vegas, kam si nakráčala v romantickom outfite so srdiečkami. Dobre, nohavice síce boli priesvitné, ale aspoň mala pod nimi nohavičky.

Na vystúpenie sa prezliekla do vysokých čiernych čižiem a čiernych trblietavých minišiat, ktoré mali na chrbte výstrih v tvare srdiečka. Síce nič, čo by som si na seba obliekla alebo by sa mi nejak zvlášť páčilo, ale stále som nadšená z toho, že sa začala opäť obliekať, a tak mám potrebu ju pochváliť. Počas vystúpenia zaspievala pesničky zo svojho nového albumu, no nechýbala ani pesnička We Can´t Stop, ktorou svoje vystúpenie uzavrela. A zaspievané na jednotku, veď ako vždy, Miley to skrátka vie.

Na akcii nechýbala ani jej mladšia sestra Noah Cyrus:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk