Manželia a kolegovia

pridal kara 25.9.2017 o 21:58


Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness sa zahrali na moderátorov.

Názov článku je celkom výstižný, keďže títo dvaja sa aj zoznámili vďaka spoločnej práci na filme. Z pracovného vzťahu sa ale veľmi rýchlo stal romantický a Hugh a Deborra to spolu ťahajú už 22 rokov. Vekový rozdiel im nebol prekážkou.

Cez víkend sa spoločne vybrali zahrať sa opäť na kolegov – tentokrát na moderátorov, keďže spolu moderovali Global Citizen Festival v New Yorku. Táto akcia sa koná každoročne v Central Parku a manželia mali za úlohu zabaviť návštevníkov počas prestávok medzi hudobnými vystúpeniami. A vraj sa im to aj celkom podarilo.

Prezerajúc si tak ich fotky z tejto akcie mi udrela do očí jedna vec, ktorá je pre mňa teda oveľa ťažšie pochopiteľná ako akýkoľvek vekový rozdiel. Jej topánky. Prečo? Prečo má vždy na sebe tenisky alebo žabky alebo šľapky alebo čokoľvek s 10 centimetrovou platformou? PREČO? Na toto asi nikdy nezískam odpoveď. A po vygooglení jej výšky je to pre mňa ešte menej pochopiteľné. Deborra má totiž 170 centimetrov. Ja mám o desať menej a nikdy by som si nič také neobula. No čo, nemusím rozumieť všetkému…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk