Ďalší fejkový zadok

pridal Lilinka 28.9.2017 o 16:23


Tentokrát má patriť pánovi opätková topánka – Tomovi Cruiseovi.

Pohodlne sa usaďte, vezmite si pukance, čipsy, čokoládu, gumené medvedíky, čokoľvek na jedenie, aby ste neumreli od hladu. Toto bude vážna téma a bez srandy. Vec sa má tak. V dnešnej skazenej predapokalyptickej dobe je trend vypchatých zadkov už v takom rozpuku rozprde, že už ani mne neveria, že môj poctivo vyžratý (cola/čipsy/kravičková čokoláda) zadok je pravý.

Ja však nie som celebrita a neukazujem ho širokej verejnosti. Narozdiel od celebrít, ktoré si na ňom postavili celú kariéru. A je ich hojne. Od hromadne tehotného Klanu Kuriev cez ufónku Šajnu až po Nicki Minaj. Chuderka JLo, ktorá s tým prišla prvá a zostala v ich tieni, si musí od zlosti trieskať hlavu o stenu.

Pointa môjho dlhého filozofovania je prostá. Nič o zadkoch by ma už neprekvapilo. Aspoň som si to myslela. No život je plný prekvapení a občas vám prinesie facku v podobe irónie rovno na striebornom podnose. Nebolo tomu inak ani tentokrát, a z falošného zadku začali obviňovať už aj pána opätkovú topánku Toma Cruisea.

Jednalo sa konkrétne o záber z filmu Valkyrie, kde sa v istom momente na divákov pučil jeho plný zadok. Až príliš plný a dokonalý. To scientológovi Tomovi nedopraje nikto. Keď má topánky na opätku, aby vyzeral vyšší a falošnú vieru, prečo by nemal aj vypchatý zadok. Tieto klebety však dementovala Tomova herecká kolegyňa Annabelle Wallis, ktorá si s ním zahrala vo filme Mummy.

Povedala:

„Myslím si, že celkom pravý.“

Či už je Tomov zadok naozaj pravý, alebo na ňu len zatlačili Tomovi verní kamoši scientológovia, už nechám len na vás.

Tom s Annabelle vo filme Mummy

Čo si o tomto myslí Tom?

Kim sa ho zastala.

inkriminovaná scéna

Tom bol nedávno aj u Conana v aute a veľmi sa bavil bál o život.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk