Pamele je veselo

pridal kara 30.9.2017 o 8:02


Aj napriek tomu, že nevie otvoriť pravé oko.

Napriek tomu, že vo štvrtok počas dňa oplakávala smrť Hugha Hefnera, večer už bola samý úsmev. A ako viem, že ho oplakávala? Nie, krištáľovú guľu zatiaľ nemám, ale v dnešnom svete sociálnych sietí ju ani nepotrebujem. Pamela sa totiž natočila pri tom, ako plače, a zavesila to na Instagram. Vlastne ju mám celkom rada a nespochybňujem žiadne jej pocity, no naozaj nepochopím, aké myšlienkové pochody musia ísť človeku v hlave, aby natočil na video sám seba pri tom, ako plače, a zavesil to na nejakú sociálnu sieť. Naozaj dúfam, že Mark Zuckerberg raz vyhodí do vzduchu svoju serverovňu a som úprimne zvedavá, čo potom všetci títo narciskovia budú robiť. Asi behať po ulici nahí. A veď vlastne to už niektorí z nich robia aj teraz…

Keď si Pamela poutierala slzy, nahodila sa do gala a vyrazila Balmain akciu v Paríži. Nafotila sa aj s kamarátom a dvorným dizajnérom Kardashianiek – Olivierom Rousteingom. Mala na sebe sivo čierne ligotavé šaty a bola krásna. Všade, ale na tvári nie. Troška prestala zvládať to, že jej pribúdajú roky, a začala sa rýpať s niečím, s čím evidentne nemala. Pravú časť tváre má totiž nejakú… pokazenú. Pravé oko pomaly ani nevie otvoriť a pravý kútik úst je nejako vyššie, ako by mal byť. Netrúfnem si analyzovať, aké zákroky, botox alebo liftingy za to môžu, len ťa preboha prosím, Pamela, už prestaň, nie je ti to treba.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk