Ryan a Eva

pridal kara 2.10.2017 o 17:23


Výnimočne ruka v ruke na verejnosti.

Možno sa ešte dožijeme momentu, kedy spolu budú Ryan Gosling a Eva Mendes chodiť aj na červené koberce. Ale nerada by som, lebo to by bolo pre mňa znamením, že ide len o ďalší hollywoodsky párik, ktorému to zrejme aj tak nevydrží, lebo ich pri sebe drží hlavne to, akú pozornosť im ľudia a médiá venujú. Takže nech sa len naďalej skrývajú, ja už som sa preniesla cez to, že mi ho Eva ukradla (dobre, tak ešte nie úplne) a prajem im to. Začiatkom augusta si ruka v ruke vyrazili na romantické rande do Disneylandu a teraz sa zas objavili ruka v ruke pri príchode na SNL afterparty.

Ale nešli žúrovať len tak, lebo nemajú čo so sebou a doma s deťmi ich to nebaví. Išli preto, že Ryan hosťoval v Saturday Night Live. Okrem začiatočného príhovoru teda nechýbal ani vo väčšine scénok. Pastva pre oči a otrasy pre bránicu. Za mňa veľké áno, vydarený diel. A aj vydarený Ryanko.

v SNL

na afterparty







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk