Cheryl je späť

pridal kara 3.10.2017 o 20:40


Po materskej sa vracia späť do práce.

A to asi nie je príliš náročné, keď je vaším povolaním to, že ste celebritou. Áno, ja viem, Cheryl je oficiálne speváčka. No buďme úprimní. V posledných rokoch sa o nej v médiách hovorí v spojitosti s kadečím, ale s jej hudbou veľmi nie. O čosi viac ju na stránky novín dostáva jej ľúbostný život. Manželstvo po pár mesiacoch, vychudnutie na kostričku, tajný rozvod, nový zajačik a tehotenstvo. Z neho vzišiel synček Bear, ktorý pred pár dňami oslávil pol roka, a tak sa Cheryl rozhodla, že je čas sa vrátiť.

V nedeľu sa teda prešla v Paríži na Fashion Weeku po móle počas prehliadky L’Oreal Paris SS18. Snažila som sa zistiť, čo akože L’Oreal predvádza, keďže som v tom, že ide o značku kozmetiky, no nejako sa mi nedarí a moja bolesť hlavy mi hovorí, že ma to asi ani až tak nezaujíma. Jednu zaujímavosť pre vás ale mám – presne pred rokom ukázala Cheryl prvý raz tehotenské bruško – a tiež to bolo na akcii L’Orealu. Ako ten čas letííí…

presne pred rokom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk