Kyliena nočná mora

pridal kara 5.10.2017 o 21:52


Na zväčšovanie pier môže zabudnúť.

Ako zrejme už všetci dobre viete, 20 ročná Kylie je tehotná. A to znamená jednu vec, ktorej sa Kylie podľa mňa neuveriteľne desí – až dlhých 9 mesiacov si nemôže dať upraviť nič na tele a ani na tvári. Médiá teda hneď skočili po dvornom chirurgovi Kardashianiek, aby ho poriadne vyspovedali. Dr. Simon Ourian je známy hlavne brazílskymi liftingami zadkov – t.j. transfer tuku. Ale hentie stále nie a nie priznať farbu… Pery už sa ale priznali, a tak môžeme špekulovať. Dr. Ourian teda odpovedal na to, ako to vyzerá s Kylie a jej perami počas tehotenstva.

„Odporúčam všetkým ženám, aby prestali so zväčšovaním pier hneď ako sa dozvedia, že sú tehotné. Nikto nepozná vplyv výplní na tehotné pacientky, keďže na nich tieto produkty neboli testované. Nikdy by som vedome nenapichal pery pacientke, o ktorej viem, že je tehotná. Dokonca mám zavedené pravidlo, že tehotným ženám neurobím žiadnu procedúru.“

Médiá toho znesú veľa, ale neverím tomu, že by ju naozaj odmietol. Predpokladajme ale, že Kylie ešte v hlave prežila aspoň posledná bunka a svoje dieťa nebude chcieť ohroziť. Príde teda o svoje kačacie pery alebo ich bude musieť každé ráno strkať na pol hodinky do vysávača?

„Keď si žena nechá zväčšiť pery predtým, ako otehotnie, výsledky môžu byť viditeľné pár mesiacov, obzvlášť, ak si zvolila nejakú z nových výplní, ktoré sa vstrebávajú pomalšie. Navyše, mnoho žien zažíva prirodzene počas tehotenstva opuch pier kvôli zvýšeným hladinám estrogénu, zmene dokrvovania a opuchom, bez ohľadu na to, či si predtým niekedy nechali zväčšiť pery.“

Kylie v priebehu rokov







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk