Miley prehovorila o rozchode s Liamom

pridal WonderWoman 10.10.2017 o 18:44


Konečne poznáme dôvod, prečo sa rozišli.

Miley Cyrus a Liam Hemsworth sa po štyroch spoločne strávených rokoch rozišli v roku 2013. Potom boli ďalšie tri roky od seba, počas ktorých Miley riadne prepínalo. Nechcem si to už ani pripomínať. Ale keďže zrejme patria k sebe, dali sa opäť dokopy a momentálne sú šťastní a zaľúbení. No Miley si stále pamätá, prečo sa rozišli a vôbec ten rozchod neľutuje.

V rozhovore u Howarda Sterna prezradila, prečo sa vtedy rozhodla s Liamom rozísť. „Musela som. Nepáči sa mi, keď je vzťah o dvoch polovičkách, ktoré sa snažia spojiť v celok. Nemyslím si, že mám tú závislosť. Myslím si, že je úžasné, keď sa ľudia rozídu a opäť sa k sebe vrátia. Získate čas byť sami sebou. Získate čas dozrieť. Myslím si, že ak dozrievate pripútaní k inej osobe, nikdy nebudete dostatočne sami sebou.“ Nuž, Miley za ten čas rozhodne dozrela. Z lacnej štetky sa stala úplne normálna mladá žena, čo dokazuje aj jej nedeľný outfit. Stačí tričko a jeany a aj tak si dovolím tvrdiť, že vyzerá skvele. Len tak ďalej, Miley, robíš nám radosť.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk